Kies taal:

Choisir la langue : Nederlands | Frans

Hoewel geen vrouw het zou willen toegeven, kan je daar zeker van zijn – de grootte van je penis maakt wel het verschil

Alleen een penis van 18-23cm en een flinke omtrek maakt het mogelijk om een vrouw volledig te bevredigen en haar een orgasme te geven dat het onderwerp kan zijn van gesprekken met haar vriendinnen. Een kleine penis kan tegelijkertijd niet alle prikkelingsgebieden van de vagina bereiken – je mag ook een voortreffelijke minnaar zijn, maar zonder de juiste penisgrootte zal je niet al je mogelijkheden gebruiken.

De penisgrootte heeft bovendien een directe invloed op je zelfbeeld en je seksleven.

Het maakt niet uit of je een langdurige relatie of korte relaties met verschillende vrouwen hebt – het doel blijft altijd hetzelfde. Je wilt jezelf en je partner plezier geven. Je wilt haar het maximale genot bezorgen – groter dan iemand anders haar ooit heeft bezorgd. Maar een ontoereikende grootte van de penis maakt maximaal genieten vaak onmogelijk.

Stel je nu voor, hoe je seksleven zou zijn, als je penis langer en dikker was. Zie je de reactie van je partner als ze jouw geslachtsdeel ziet? Voel het plezier dat jullie beiden hebben tijdens het vrijen. Hoor je haar zeggen: “dit was de beste seks ooit”? Voel je je blij verrast wanneer zij nog een keer wil? Je bent voldaan als het eenmalig snelle seks was of blij dat na een paar jaar in jullie relatie de hartstocht toch terug kwam. De grootte maakt wel het verschil.

Behoud de controle over je seksleven

Het ontbreken van voldoening in het seksleven kan een laag zelfbeeld en problemen in de seksuele contacten veroorzaken. Bovendien kan het tot depressie en een gevoel van afzondering leiden. De meeste mannen doen daar niets aan. Ze weten niet dat ze met bijna geen inspanning hun seksleven totaal kunnen veranderen.

Jij hebt het geluk dat je op onze website bent terechtgekomen. Dit is de eerste stap tot het terugwinnen van de controle over je seksleven.

Meer genot en meer zelfvertrouwen zijn binnen jouw handbereik

De grootte van je penis is niet iets wat je eens en voor altijd hebt meegekregen. In tegendeel – penis vergroting is niets nieuws.

Gefortuneerde mannen bezoeken al sinds jaren privé klinieken om door middel van een dure en pijnlijke operatie hun penis te laten verlengen. Diegenen die daar geen geld voor over hadden, gingen over tot het gebruik van mechanische penisvergroters en andere minder aangename apparaten.

Sinds enige tijd worden in de Benelux medische preparaten “voor penisverlenging” aangeboden. De meeste middelen worden uitsluitend op medische voorschrift verkocht wegens mogelijke bijwerkingen.

Vergeet niet dat in de eerste instantie je algemene gezondheid van invloed is op je seksleven. Denk erover na hoe je lichaam gaat reageren op een van de kunstmatige middelen die je arts je kan voorschrijven. Een middel dat waarschijnlijk maar enkele maanden getest is en waarvan de invloed op je lichaam op de lange termijn nog niet bekend is.

Gelukkig heb je tegenwoordig nog een andere mogelijkheid.

Wat zou je doen als je zou horen dat er een volledig veilige en pijnloze manier bestaat om je penis te vergroten met 3,5 tot 7,5cm?

XtraSize is een voedingssupplement in de vorm van tabletten. Het gebruik ervan maakt je penis groter in lengte en in omvang. Word een man die je altijd wilde zijn – de flinke penisgrootte zal het genot van zowel je partner alsook van jezelf aanzienlijk vergroten.

Het enige wat je moet doen, is elke ochtend voor het ontbijt een tablet van XtraSize innemen. Al na enkele dagen zal je het verschil merken door hardere en langere erecties. Ga door met de kuur en zie hoe de omvang en de lengte van je penis stap voor stap toeneemt. Na een maand behandeling win jij 3cm lengte en na zes maanden zelfs 7,5cm.

XtraSize is volledig veilig – het is een door Amerikaanse wetenschappers bereide mix van natuurlijke ingrediënten die sinds jaren in gebruik zijn en waarvan de effectiviteit meermaals bewezen is. De veiligheid van ons preparaat wordt bevestigd door positieve reacties van duizenden mannen wier leven veranderd is dankzij XtraSize. Ons product wordt bovendien erkend door artsen en diëtisten – zie onze garantie.

Wacht niet langer en beslis nu – bestel XtraSize en verander je seksleven. Je kan ook verder lezen over hoe XtraSize werkt.

TESTIMONIALS

  • XtraSize is geweldig. Ik gebruik het nog maar 6 weken, maar mijn penis is al 3cm groter! Ik ga meer bestellen voor een nog grotere penis. Ik ben zo blij en ik voel me fantastisch. meer »

    Hiroshi, 18, Tokyo

  • Iedere personal trainer zal je vertellen dat training en de juiste voeding belangrijk zijn voor de algemene gezondheid. Maar geen hoeveelheid groenten of lichaamsbeweging zal je seksleven zo verbeteren als XtraSize. meer »

    Derek, 26, Ohio

  • Ik heb een eigen bedrijf waardoor ik veel op reis ben. Als ik thuis kom en seks heb met mijn vrouw, wil ik haar het beste orgasme geven dat zij zich kan wensen. XtraSize geeft mij meer zelfvertrouwen in bed. meer »

    Dave, 43, Canada

AANBEVOLEN DOOR ARTSEN

Uitslagen van onderzoek naar de effectiviteit van XtraSize kunnen niet ontkend worden: duidelijke toename van de grootte van penis tijdens de erectie en betere werking. Door nauwkeurig onderzoek en precieze analyses ben ik er zeker van dat XtraSize niet alleen effectief is maar ook volledig veilig. Ik kan XtraSize elke man aanbevelen die zijn seksleven wil verbeteren.

MEER »